Sunny days?

Inge sol i sikte idag. Men igår var det fint. Men i veckan ska det blir finare. Vädret har stor påverkan på folk. Inte minst på mig. Så det är därför man ofta pratar om väder.

Igår så gick det bra på marknadsaftonen, det var myyyckkket folk och bra stämmning! Jag köpte av mig själv en mysdress, armband & en klänning. Sen blev det hem och sova. . .

Idag har jag jobbat och det var jätte lite folk, antagligen på grund av vädret..
Men snart ska jag ta bilen till Rimbo och hem till Johanna. Vi ska ha myyyys och äta gott. Det blir en vit helg för mig. Det behövs nog! Så nu ska jag ta och göra mig iordning lite.

Would you hold my hand?



Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on

8 år.


Helg.

Igår var min kära Johanna här, vi åt middag på ett glas. Alltid lika gott!! Sen efter det gick vi hem och glodde på någon skum film med Nicole Kidman. Idag ska jag ner på stan med Bella, jag måste ha ett par grejer & så hade jag tänkt köpa en morsdags present. Sen ikväll är det jobb 18-22, det är marknadsafton och jag hoppas alla kommer till B.young och shoppar!!! Imorgon är det jobb på dagen och sen på kvällen så ska jag till Johanna för lite mys och antagligen glo på eurovisoionfinalen..

Nej nu måste jag duscha, snart kommer Bella och hämtar upp mig.
Härliga fredag!


Jag ger allt.

Mer kan jag inte göra.


Miss Sunshine

Uppdate: Johanna kommer inte hit ikväll, hon ska ha ett tidigt morgonmöte och känner inte för att gå upp vid gryningen för att hinna till det. Så hon kommer hit imorgonkväll istället. Blir nog middag ute och massa snacka.

Jag var nyss hos Dr.Ek och han gjorde en bedömmning av mitt knä. Det lät inte bra, han ville helst operera om mig. Men jag sa klart och tydligt NEJ, inga fler operationer!! Så han skulle skicka in till försäkringsbolaget så får dem bedömma hur många procents ivaliditet jag har..

Jag var också och hämtade ut mina skor från Nelly. Dem var riktigt fina och sköna. MEN dem var inte vita som dem skrev, snarare beiga. Så en liten besvikelse, men dem får stanna kvar ändå.













Nisse ville också vara med på bild.


God morgon

Idag tror jag att det kommer bli en vacker dag med sol och blå himmel. Jag hoppas på det iallafall. Och idag ska jag till doktorn, han ska utvärdera hur pass invalid jag är i mitt opererade knä. Jag hoppas det går bra, och jag hoppas verkligen inte att han säger att det behövs en ny operation. Då tackar jag nej och ser till att leva med dem här besvären som jag har. Man lär sig det. Sen efter doktorn så hade jag tänkt att gå och hämta ut ett paket som ligger och väntar på mig. Det är ett par skor från Nelly. Jag kan visa en bild sen, om jag kommer ihåg..
Senare idag eller snart hoppas jag att Johanna ska komma hit. Men jag får inte tag på henne, så hon kanske har annat för sig?! Det skulle iallafall vara trevligt att träffa henne. Det blir ju tyvär ganska sällan nu när vi jobbar så mycket..

Se till att njuta av varenda solstråle idag!! :)


25e, me like

Äntligen så är det löning, den kom verkligen i rättans tider. Så det känns riktigt bra, men det mesta har gått till sparkontot. Gårdagen var iallafall en riktigt bra dag! Jag började dagen med att gå en promenad tillsammans med Bella. Vi har vår favorit slinga som vi brukar gå. Den tar väll ca 45 min. Sen efter det så kom Johanna in och vi lunchade på landkrabban. Sen for vi hem till henne för att ligga och steka i solen och ha det allmänt bra. Vi pratade om livets alla punkter och vi pratade även om en kul grej som kan bli av, jag hoppas på att det blir så, vi får se. Men idag så ska jag jobba och jag hoppas på mycket folk, löningsdagen brukar resultera i det.
Jag hatar att jag aldrig blir frisk. Nu hostar jag och är jätte täppt i näsan.. Undra om det är så kroppen inte är van med den här värmen?! Jobbigt iallafall, hoppas jag blir helt frisk tills ihelgen, då är det massor av jobb!

Se till att fånga dagen nu. För just den här dagen kommer aldrig igen.


Sol, grill, cider & gott sällskap

Ja så avnjöt jag min fredag, plus att jag jobbade på förmiddagen. Men efter jobbet drog jag hem till Bella och vi började grilla utanför henne, och jag måste säga att vi var riktigt duktiga som fick till det så bra. Senare blev det cider och snack, sen vidare mot trädgårn. Där var det smockat med folk och man kunde knappt stå någonstans. Så vi var inte långrandiga där, vi drog hem innan stängning och det var faktiskt riktigt skönt att få komma hem till sängen. Men tack för en bra kväll!


Kött, zucchini, potatissallad, tzatsiki och beasås.


Bella


Smiling girl


Inte utan min hatt.






Fazer

Snart blir det tacos sen blir det choklad och döskallar. Jag förtjänar lite gott eftersom jag vart sjuk så länge.. ;p









Invigde mina nya skor idag! :)















Oboy vilket vackert väder

Idag tog jag mig i kragen och gick utanför dörren. Det har kännts för antsträngade dem andra dagarna, men idag känner jag mig nästan helt frisk! Så jag gick ner på stan för att kolla runt lite, och jag hittade Sara i en av affärerna. Hon var dunderbrun och berättade massor om resan hon och hennes kille åkte iväg på. Dem var borta i 3,5 månader. Oj vad avundsjuk jag blev när hon berättade om resan! Men sen for jag vidare och hämtade ut mitt paket från H&M. Bikini och ett par skor. Jag kan visa lite senare...
Idag kommer nog Johanna hit, jag hoppas på det iallafall! :)



Börjar känna mig mer levande

Jag har ingen feber idag, och halsontet börjar försvinna. Men jag kommer nog inte börja träna förrän på söndag eller måndag. Då får det bli träning VARJE dag tills jag åker till Rhodos i två veckor..

Igår var en toppendag, mer behövs inte sägas.
Idag var jag ute med Nisse i kopplet, han var galen och ville springa runt överallt, och han blev helt gul i pälsen efetrsom han lade sig på maskrosor..

Nej nu blir det mer vila och förhoppningsvis är jag piggelin imorgon!

14.50

Jag vaknade av att jag hade 38.8graders feber. Jag ringde johanna och det visade sig att hon hade närmare 40graders feber. Vi har visst lyckats smitta varandra på något sätt. Jag blev tvungen till att tacka nej till jobb idag, men jag hoppas på att vara frisk till helgen då jag ska jobba. Men jag var iaf på sjukhuset igår och fick anitbiotika som jag ska äta i 10-14 dagar. Så det blir lugna gatan för mig nu en tid framöver.

Jag har iallafall två paket som ligger på posten och väntar på mig. Ett från H&M med bikini och korksandaler. Sen ett från Nelly med ett par kilklackskor. Så om jag känner mig piggae imorgon ska jag hämta dem!

Jag hade en djävulsk natt då jag inte kunde somna pga av min kära granne spelar alldeles för hög musik. Visst om man gör det på dagen, men klockan 02.00 spelar man inte hög musik, en tisdag. Så usch vad jag var arg, jag var tvungen att ha på min tv plus att ha nisse bredvid mig för att kuna somna...

Och för att beskriva hur ont jag har i halsen vill jag säga att jag ätit 6 GB glassar på två dagar, och fler lär det bli. Yes, beach 2010 var det...


Ja juste, här är mina fina nya skor. Och ska jag vara ärlig, så fick jag dem av min kära mor! TACK <3


Time

Det går inte att vrida tillbaka tiden och ändra på det förflutna. Det som går att göra är att leva i nuet och blicka framåt. Det går inte att kolla tillbaka på gamla minnen och radera dem. Men det går att skapa nya minnen. Det finns så mycket jag ångrar, även fast man inte ska ångra något så är jag glad att jag gör det. För då vet jag vad jag måste jobba på, vad jag inte vill ska upprepas i mina kommande minnen.

Hur ska man veta vad som är rätt och fel. Det finns så många frågetecken. Men det är väl därför man lever, för att få dem där frågetecknena till utropstecken.

Make me happy.

God morgon

Vem tror ni ligger och har ont i halsen? Jo jag! Jag vaknade av att jag knappt kunde andas eller svälja för den delen. Åh det var verkligen inget jag behövde. Jag som vill träna! Men det blir att ta det lugnt och försöka bli frisk. Jag ska drömma mig bort till när jag ligger i havet och badar i mina nya bikinis. Jag har satsat på färg i år. Men jag har bara hunnit köpa två st men fler ska det bli..


Den här härliga gröna bikinin ligger och väntar på mig på posten. Hoppas den passar! Har dock ingennunderdel, men jag tror det funkar med svarta trosor till.


Sen är det den här fina rosa bikinin som jag är ägare av.


Rehab!

Jag behöver verkligen en rehabbehandling av min kropp. Jag har plågar den med massvis av alkohol och dålig mat. Så nu 3 veckor framöver ska jag bara ta hand om den! Men jag har iallafall haft underbart kul hela helgen. I fredags var jag med Bella och firade Fabian. Vi var ute på lite olika ställen i Norrtälje. Sen i lördags så firade vi Johanna, och det var minst sagt en hård lördagsnatt! Men som sagt nu blir det andra bullar! Idag var jag ute och gick ca 1 timme med Bella. Vi ska snart även börja lägga in lite intervaller. Det kommer bli susen för våra kroppar.. Åh man är så glad nu när det är så fint väder, jag vill bara grilla massor och ligga i gräset och sola.


Mina fina tjejer!


Födelsedagsbarnet


Lite skumpa åt 20åringen


Haha puss på dig!


Jättefin och god tårta som vi åt till frukost i söndags


Släktingar och presenter


Jag kände att jag behövde ett par nya skor. Gissa vilken färg? ;)


Det ska firas. ORDENTLIGT.

Idag ska fabbe firas lite. Det blir någon drink på G, sen vidare till Bella för lite mer. Sen hemåt och sova ruset av sig. För imorgon är det jobb sen vidare mot stora staden, för vi ska nämligen fira mina bästa pingla Johanna. Hon fyller 20 och det ska bli ett dunderkalas för henne. Så passa er för imorgon går vi all in.


Min lilla tjej blir stor imorgon!


Hangover

Igår var det utgång i El Stockholmo med brudarna. Det var riktigt trevligt, så tack så jättemycket för gårdagen!!


J&M


Jonni


Johanna & Nathalie


Smile


Jack


Onsdag


Idag hoppas jag på att få vara med mina bästa tjejer.

Men först ska jag göra lite ärenden på stan, och jag tror att Bella ska följa med så då blir det dubbel glädje. Senare idag ska jag till tandläkaren också, inte så kul men fullt nödvändigt om jag inte vill gå tandlös.


Sömnlöshet

För att bota min sömnlöshet lite så har jag en luden vän som hjälper mig. Han har en svans, fyra tassar och en helt egen personlighet. Gissa vem?


Se, han gillar min säng.


Ny blogg

Välkommer till min nya blogg. Jag kände att jag behövde byta namn och ändra till ny design. Så jag vill tacka Izabella som hjälpt mig hela kvällen. Jag har även snott lite bilder från henns blogg, eftersom jag inte hunnit köpa en kamerasladd ännu. Men jag ska göra det imorgon, är tanken.


Här är från våran promenad vi tog idag


Så himla fint när det har blommat ut så mycket som det har gjort nu


RSS 2.0