Bara en sak till..

Jag är så förbannat glad!

M.

Rhodos, here we come!

Imorgon så drar jag & mina brudar till Rhodos i 14 dagar. Jag har inte packat väskan, inte växlat pengar och jag har ingen aning om någonting känns det som. Men snart så kommer Johanna hit, så jag hoppas hon kan styra upp det här åt mig! Men det ska iallafall bli skönt att få komma bort och sola&bada. Så jag hoppas ni kommer får det kallt och ruskigt här hemma ;)

Ses om 2 veckor!!


Studenternas lyckliga dar

Idag tar min fina vän Izabella studenten. Så jättestort grattis till dig och jag hoppas du får en kanonbra dag! Jag önskar dig all lycka i framtiden!! 


Bästa Bella&Jag 

Vi ses ikväll, för då ska det firas!!


Så blir man ändå en iPhone ägare..

Jag som inte skulle ha en, blev ändå en ägare till en. Jag hoppas den är värd pengarna! Så snart kan jag ringa, smsa, mmsa & surfa obehindrat för 699:- i månaden. Det lär ju vara värt det! :P


När jag kommer hem från Rhodos så kommer den här ligga och vänta på mig! :)
Jag kommer dessutom fortfarande ha samma nummer.
Tänka sig, äntligen slipper jag fylla på med kontantkort hela tiden!!


June

Ja nu är vi inne i månaden juni och månaden har iallafall börjat riktigt bra. Så jag hoppas på samma fortsättning! Igår så fixade jag mina naglar på Emma's naglar i Rimbo. Jag var där med Carolina & Bella, vilket reducerade priset rejält. Jag gjorde en klassisk fransk manikyr, och dem andra gjorde med lite glitter och färg. Idag har jag shoppat lite sandaler plus att jag färgat utväxten = eko i plånboken. Men som sagt så ska jag vara borta i 2 veckor, så jag hinner få lite pengar tills jag kommer hem..
Imorgon ska jag fira Bella som tar studenten. Oj vad kul med studenten, jag vill också ta studenten, igen! Det vor nått! :)


Carolina med lila naglar, jag med blomringen & Bella med förlovningsringen.
Bild lånad av Bella


En och annan tanke

Jag som skulle öppnat idag.. Alltid lika jobbigt när tiderna ändras. Det går inte att planera någonting nu förtiden! Men det är bara att le och göra som man blir tillsagd. Man ska inte klaga då det faktiskt finns dem som inte har ett jobb att gå till. Så det tackar man för! Idag kommer jag få ett antingen glatt besked eller dåligt. Vi får se hur det går. Jag håller tummarna iallafall! Ikväll måste jag ta mig ut och springa eller gå. I sånt här fint väder så måste man vara ute!! Men, men jag hoppas iallafall att jag snart får träffa mina rhodostjejer. Det var så länge sen, så det skulle vara kul att ses innan jag åker!!

No time for this.

Just nu så är det många saker som ska hinnas med. Den här veckan kommer garanterat ge mig magsår. För jag vill ju hinna med att göra så mycket samtidigt vill jag hinna med att vara med mina käraste. För det är så att jag ska åka bort i hela 2 veckor på söndag. Så just nu är jag liiiite stressad. MEN jag vet att mina käraste här hemma kommer vänta på mig tills jag kommer hem. Men idag ska jag jobba, sen om Bella kan så ska hon färga mina ögonfransar.. Sen imorgon så ska jag fixa mina naglar, sen på torsdag ska jag fixa frillan och sen vara med Jonni och kolla på bio. På fredag är jag ledig och då ska jag försöka ta mig upp till rånäs och gratta Bella till studenten.. Sen så har vi lördagen ledig, tills på kvällen då Johanna ska sova här, då hon åker med mig till Arlanda.

Japp det är mycket nu. Men det ska bli skönt att få komma bort lite. Men jag kommer sakna vissa här hemma. Men sånt är ju nyttigt säger dem.


RSS 2.0